Kamado Joe Classic III

Köp
  • 22 990,00 kr

Endast ett ex kvar i butik för avhämtning


Nu är den här Kamado Joe III med många nya utvecklade finnesser!

  • Divide & Conquer® Flexible Cooking System
  • Keramisk grill av premium-klass på 46 cm med vagn i galvaniserat stål och låsbara hjul
  • Sidohyllor av aluminium
  • Kontrol Tower-toppventil

Kamado Joe - Classic III har kompletterats med den senaste från Kamado Joe; "SloRoller Hyperbolic Smoke Chamber"


Denna revolutionerande teknik förvandlar din Kamado Joe till en fantastisk rök, genom att distribuera rök och värme i vågor omger SloRoller maten av rök samtidigt som den fördelar värmen jämt.


Divide & Conquer Det patenterade Divide & Conquer Flexible Cooking System är en banbrytande design av ett halvgaller på flera plan som ger dig friheten att laga olika maträtter i olika stilar vid olika temperaturer på en gång. Du får en perfekt, balanserad måltid utan att behöva lämna grillen.


Kontrol Tower-Toppventil Vår korrosionsfria toppventil i helaluminium är helt väderbeständig och regnsäker.

Patenterad Utdragbar Asklåda Vid andra kamado-grillar är det obekvämt att ta ut aska som samlas under eldskålen men våra modeller Classic II, Big Joe och Stand-Alone har en asklåda som är den första av sitt slag och gör borttagning av aska både enkel och ren.

Air Lift-Gångjärn reducerar kupans vikt med 96% så att du lätt
kan placera den i valfritt läge.

Tätning I Trådarmerad Glasfiber Den dubbeltjocka tätningen är gjord för att tåla extrema temperaturer och ge en utmärkt lufttätning med en branschledande värmeteknik.


Kamado Joe Classic III har en tjockväggig, värmebeständig stomme som låser in röken och fukten vid valfri temperatur. Den lättöppnade kupan är försedd med vårt motbalanserade Air Lift-gångjärn och den väderbeständiga, ultraprecisa toppventilen Kontrol Tower medan den väl tilltagna matlagningsytan nedanför den är av rostfritt stål av kvalitet 304. Ytterligare innovationer hos Classic III i standardutförande inkluderar Divide & Conquer® Flexible Cooking System, SloRoller Hyperbolic Smoke Chamber,vår Advanced Multi-Panel FireBox, en slitstark hjulförsedd vagn i galvaniserat stål och en patenterad utdragbar asklåda för enkel rengöring.