Om oss

Vi är kamadospecialister och vi finns i Svedala med showroom. Vi har kvalitetsmärkena Kamado Joe, Big Green Egg, Primo, Ofyr, kvalitetskol, Lodge, Combekk, chunks.

Vi är ett mindre företag i Svedala som har fastnat i grillningens fantastiska värld! Efter många år av matlagning på diverse klotgrillar kände vi att det var dags att ta denna matlagningskonst till nya höjder. Därför blev vi helt sålda när vi provade och lärde känna Kamadons enastående egenskaper. Det som fascinerar oss mest med Kamadogrillen är att den tar dig tillbaka till de ursprungliga matlagningsmetoderna med bla kol och indirekt värme vilket gör att det även blir möjligt för långkok och bakning. (kamado=ugn) Men samtidigt som du kan grilla indirekt så kan du enkelt ändra och använda dig av direkt värme för vanlig grillning.

Kamadons tjocka keramiska skal håller kvar värmen mycket länge vilket gör att maten blir väldigt mör och saftig under en långgrillning och du slipper fylla på med kol stup i kvarten. Tillsammans med att grillen är mycket lätt att reglera värmen på och flexibel i sitt utförande så har du många olika möjligheter att laga mat, röka, grilla eller baka, resultatet blir helt enastående!

Kvalité är mycket viktigt för oss, därför väljer vi samarbetspartners med omsorg.

KamadoHouse AB finns med butik och showroom i Svedala utanför Malmö på den Skånska slätten. Vi har öppet efter överenskommelse.

Välkommen in i Kamadons värld!

Per och Kristian